Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 жовтня – День ветеранів та людей похилого віку

Новина
04.11.2019

 

    Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні  також і День ветерана.  Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

   Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі "особи похилого віку", чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість.

  5 жовтня в приміщенні кафе «Лайт» відбулася святкова програма, присвячена Дню людей похилого віку. Не зважаючи на погодні  умови, люди   залюбки  прийшли на це свято.  Було  близько 70 – чоловік. Для всіх запрошених лунала концертна програма від ансамбля «Музичанка». Поздоровляли ювілярів, яким в цьому році виповнилося 65-90  років, та дарували солодкі подарунки. Люди поважного віку з задоволенням  згадували свої пісні, танці та розповідали моменти свого життя.

  Бажаємо всім  міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Оргкомітет

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше