Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розширенню спортивної зали бути!

Новина
16.09.2019

16 вересня о 14.00 в залі засідань сільської ради відбулися громадські слухання про затвердження детального плану території щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки Музиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під реконструкцію Музиківського спортивного залу з благоустроєм прилеглої території за адресою: с. Музиківка, вул.40 років Перемоги, буд. 14-в. Слухали головного спеціаліста із землекористування та екології Гордовенка В.П. та інженера-проєктувальника Сокола О.О.


Вони пояснили, що земельна ділянка, на яку розробляється детальний план, відноситься до земель комунальної власності Музиківської сільської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 2,7867 га. Проектом планується вилучення частини земельної ділянки у школи під зміну цільового призначення та надання її для розширення (прибудови спортивного залу). Площа ділянки, що вилучається, складає 0,0536 га. Земельна ділянка для будівництва обслуговування будівель закладів освіти складатиме 2,7331 га. Ділянка, на якій знаходиться існуюча будівля спортивного залу, цільове призначення якої будівництво та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, має площу 0,0397 га. Таким чином, загальна площа земельної ділянки для обслуговування будівлі спортивного залу складатиме 0,0933 га.
Присутніми було вирішено затвердити детальний план та змінити цільове призначення земельної ділянки для обслуговування спортивного залу.

А.В.Мельниченко, начальник відділу земельних відносин та розвитку інфраструктури

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше