Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Наповнення бюджету відповідальність кожного!

Новина
24.09.2019

24.09.2019 року відбулося засідання комісії по наповненню місцевого бюджету, на яку були запрошені підприємці та фермери Музиківської громади.

На засідані обговорили питання щодо необхідності своєчасності сплати податків, заповнення декларацій. Також, розглянули питання внесення змін до діючих договорів оренди в частині оптимізації розміру орендної плати за землі комунальної власності.

Заступник голови комісії Кулик Інна Вікторівна нагадала, які саме податки залишаються в місцевому бюджеті. Зауважила, що саме з місцевих податків дофінансовуються школи та дитячі садочки, медичні послуги, ремонтуються дороги, модернізується вуличне освітлення та багато іншого.

Учасники зістрічі отримали можливість задати питання присутнім спеціаілістам та поділитися власним баченням подальшої співпраці з сільською радою.

В. Ртіщева, секретар комісії

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше