Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Активним спокій лише сниться

Новина
26.06.2017


У Музиківській територіальній громаді мешкає багато ініціативної молоді, готової до рішучих дій і наполегливої праці не лише задля власного добробуту. Серед неї - секретар сільради (ОТГ) Людмила Погрібна. У свої 30 громадська активістка встигла досягти вагомих результатів на професійний ниві, втілити у життя багато інвестиційних проектів, стати гарною дружиною і мамою двох чудових діток.
Любити людей і життя Людмилу навчили батьки, яких донька вважає ідеальними. Для працьовитого тата Сергія і мудрої мами Валентини діти стали центром всесвіту. Не зважаючи на постійні клопоти, подружжя завжди знаходило час на спілкування з Людою і старшою на два роки Олею. Саме завдяки старанням батьків дитинство сестер було сповнене яскравими враженнями. Особливо тепло доньки згадують родинний відпочинок у місті та на природі, щорічні поїздки до моря, спілкування з родичами, які часто гостювали у Музиківці.
Гармонійна атмосфера у родині допомогла у самореалізації сестер. Обидві успішно закінчили місцеву школу і стали студентками Херсонського національного технічного університету. Оля обрала бухгалтерію, а Людмила навчалася за спеціальністю «Фізична і біомедична електроніка». А потім з червоним дипломом довго шукала роботу до душі. Та, як виявилося, далеко ходити не треба було. Пропозиція від Музиківської сільської ради цілком влаштовувала дівчину. Спочатку Людмила працювала помічником землевпорядника, згодом - діловодом. Побачивши цілеспрямованість та ініціативність молодого спеціаліста, сільський голова Олександр Лейбзон запропонував дівчині спробувати новий напрямок роботи. Так Людмила стала спеціалістом із муніципальних ініціатив та інвестицій, почала писати численні проекти. Ідеї просто переповнювали молоду музичанку, їй дуже хотілося довести, що життя у селі може бути не гіршим, ніж у місті. Вона активно закликала односельців до дій, переконувала, що все залежить не лише від держави і спонсорів. І справа зрушила з місця, люди пішли назустріч активній молоді, з’явилися інвестори. Першим вдало реалізованим проектом стало створення молодіжного центру на базі сільської бібліотеки. Разом із Тетяною Трибушною та іншими однодумцями вони перетворили книгозбірню на справжній культурний центр села. У закладі з’явилося нове обладнання, зробили ремонт, замінили меблі, розпочалися кінопокази, запрацював клуб настільної гри тощо. Успішним Людмила вважає і проект «Молодіжний сквер», до якого приєдналася місцева влада, громадські організації та населення. Завдяки підтримці підприємців у сквері з’явилися лави, урни для сміття, ліхтарі і фонтан. «Завжди надзвичайно приємно, коли твої починання підтримує громада, особливо молодь. Успіх стимулює на нові звершення. Кожна маленька справа, втілена спільними зусиллями, дорогого варта. І не має різниці, скільки коштів витрачено», - ділиться Людмила. Наприкінці грудня у результаті виборів до Музиківської ОТГ Людмила Погрібна стала депутатом, а потім її обрали секретарем ради. Довіра людей – найвища оцінка громадської роботи.
Професійна діяльність займає велику частину життєвого простору Людмили Погрібної, але вона вміло поєднує роботу і сімейні турботи. Все встигає, бо має надійну підтримку чоловіка Вадима, батьків, дідуся і бабусі. До речі, дідусь Іван Ілліч Бондаренко - колишній Музиківський сільський голова, тож цілком зрозуміло, звідки у Людмили таке прагнення допомагати людям.
Іноді надшвидкий темп життя втомлює молоду жінку. У такі моменти їй дуже хочеться спокою і тиші, відволіктися від буденних проблем, поринути у задушевне спілкування з чоловіком і дітьми. Та чи зможе вона довго сидіти без громадської роботи? Навряд. Активним спокій лише сниться!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше