Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджет для громадян 2021

Новина
03.06.2021
Цього року ми візуалізували бюджет Музиківської сільської територіальної громади у новий цікавий спосіб. Сподіваємося, що новий формат додатково дозволить зрозуміти та запам’ятати вже знайомі багатьом цифри.
Ми хочемо підвищити рівень довіри місцевих жителів до влади і створити стабільні процедури впливу громадян на місцеві видатки. Впевнені, що саме розуміння, зацікавленість та контроль з боку кожного жителя дозволять розвивати громаду!
Ми намагалися зробити інформацію динамічною, естетичною та зрозумілою для кожного. У відео вказані дані станом на 29.04.2021 року. Всі цифри в тисячах гривень.
Звичайно, деякі планові доходи та видатки громади можуть змінитись до кінця бюджетного року. Ми всі сподіваємося на перевиконання бюджету за результатами першого півріччя цього року.
Роботу щодо «перекладу» складної бюджетної інформації у зрозумілі інфографіки продовжуємо. Попереду Вас чекають порівняння фінансових показників різних років, розпис видатків на освіту та звіти про реалізацію великих та маленьких проектів?
Запрошуємо Вас ознайомитися з плановими показниками нашого бюджету на 2021 рік.
Окремо дякуємо Чепурі Тарасу за технічну допомогу в реалізації творчих поривів команди Музиківської сільської ради. ?
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше