Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дотація на молодняк великої рогатої худоби

Оголошення
28.08.2019

 

   Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107  власникам молодняка великої рогатої худоби, який народився в господарствах у 2019 році, можна отримати дотацію на безповоротній основі за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби.

  Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком із урахуванням віку молодняку у розмірі:

    -  за період утримання молодняка віком від 1 до 5 місяців –

       300 гривень за голову:

    -  за період утримання молодняка віком від 5 до 9 місяців –

       700 гривень за голову:

    -  за період утримання молодняка віком від 9 до 13 місяців-

       1500 гривень за голову:

   Для отримання дотації за молодняк фізичні особи подають до 1 вересня 2019 року до сільської ради копії таких документів:

  • - паспортів великої рогатої худоби і ветеринарних карток до таких паспортів, а в разі утримання 10 і більше голів молодняку - виданий в установленому порядку витяг із Єдиного державного реєстру тварин;
  • - паспорту особи;
  • - довідку про відкриття рахунка в банку;
  • - довідку про отримання ідентифікаційного номеру (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).

І.В. Кулик, головний спеціаліст з економіки та агропромислового розвитку

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше