Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Кулик І.В.

Новина
25.01.2022

Обрана головою комісії з питань транспорту, зв’язку, благоустрою, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища. На засіданнях комісії розглядаємо заяви громадян щодо оформлення права власності або користування на земельні ділянки, вирішуємо конфлікти між сусідами щодо встановлення меж, обговорюємо проекти рішень. Багато співпрацюємо з землевпорядниками, разом шукаємо варіанти вирішення складних ситуацій. Під час засідань формуємо висновки та рекомендації, пропонуємо іншим депутатам підтримати або відхилити відповідний проект рішення. «Земельна» комісія одна з найрезультативніших - за звітний період сформовано 20 протоколів, всі вони оприлюднені на сайті сільської ради. Збираємось мінімум один раз на місяць. Запровадили практику проведення дистанційної комісії перед засіданням сесії для якісного включення в порядок денний заяв громадян щодо затвердження технічних документацій та проектів землеустрою. Така проста дія допомагає прискорити процес оформлення земельних ділянок жителям громади.

Крім роботи в «земельній» депутатській комісії я є членом комісії з наповнення бюджету, завданням якої є вивчення питання наповнюваності місцевого бюджету, аналіз та пошук додаткових джерел фінансових надходжень. Беру участь у загальних зборах представників громади. Постійно веду роз'яснювальну роботу з виборцями на окрузі як особисто, так і в телефонному режимі. Найбільш вагомим досягненням громади за звітний період вважаю відкриття реконструйованого ясел-садку в с. Музиківка.

У 2021 році разом з виборцями округу брала участь у ярмарку до Дня села. Зібрані кошти були направлені на облаштування дитячого майданчика по вулиці 8Березня.

Плани на наступний період роботи -  Працювати для покращення добробуту жителів громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше