Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лише за один день відвідали три села нашої громади - Загорянівку, Шкуринівку та Східне.

Новина
24.01.2020

Сільський голова відзвітував про свою роботу в 2019 році та відповів на запитання місцевих жителів.

Лебедєва Альона, фінансист сільської ради розповіла про формування місцевого бюджету, його виконання, щорічне зростання та місце Музиківської ОТГ у фінансовому рейтингу громад Херсонської області.

Багато питань було до керівника КП "Струмок-2" Шкурупія Сергія, бо в цьому році починаємо великий спільний проект із Програмою ДОБРЕ по ремонту водопровідної мережі в Східненському територіальному окрузі. Приємно, що позитивних відгуків про роботу комунального підприємства більше ніж негативних. А по завершенню проекту та налагодженню цілодобового водопостачання на всій території наше КП стане взірцевим та візьметься за інші проблеми села - сортування сміття, облаштування кладовища та ін.

Мар'яна Болюк нагадала присутнім про необхідність заключення декларацій із лікарем, перелік медичних послуг, які надає Музиківська амбулаторія та заплановані кроки для впровадження реформи охорони здоров'я. Гостре обговорення викликало те, що держава не фінансує фельдшерсько-акушерські пункти, а перекладає цю відповідальність на плечі місцевої ради. На що Шнирук Ірина, голова «бюджетної» депутатської комісії нагадала, що на 2020 рік на підтримку медичної мережі в громаді виділено близько мільйона гривень.

Вова Тетяна, староста СТО попросила всіх присутніх не чекати наступного звіту сільського голови, а звертатися до неї особисто та до спеціалістів сільської ради з усіма поточними проблемами для ефективного та швидкого їх вирішення.

І на останок всі присутні підтримали пропозицію сільського голови щодо впровадження самооподаткування. Цей добровільний платіж у розмірі 50 гривень з працюючої людини допоможе громаді покращити благоустрій сіл та продовжити реконструкцію вуличного освітлення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше