Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Маркової В.В.

Новина
28.01.2022

З 2 листопада до 24 грудня 2020 року успішно пройшла курс онлайн-навчання для новообраних депутатів місцевих рад у межах програми “Місцеве самоврядування. Крок до ефективності”. Під час курсу отримала знання щодо:

  • організації роботи органів місцевого самоврядування;
  • статусу, прав та обов'язків депутатів місцевих рад;
  • особливостей бюджетного процесу на місцевому рівні;
  • земельних відносин;
  • житлово-комунального господарства;
  • прозорості та підзвітності в діяльності місцевих рад;
  • публічного виступу, дебатування та конфліктології.

Загальна тривалість курсу склала 39 год (1,3 кредиту ects).

Брала участь у 15 засіданнях сесій з 20 та 18 засіданнях земельної комісії. При обговоренні та затвердженні цільових програм враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності громади, захист інтересів її жителів.

Депутатська діяльність тісно пов’язана з роботою комісії з питань транспорту, зв'язку, благоустрою, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, секретарем якої була обрана. У складі комісії відповідно до Земельного Кодексу України та в межах своєї компетенції розглядала звернення, заяви, скарги громадян та юридичних осіб щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, та сприяла додержанню громадянами правил добросусідства в межах Музиківської сільської ради.

Завжди реагувала на звернення виборців, а саме консультувала щодо вибору постачальника газу, вакцинації, відновленні електроенергії на окрузі та в аварійних ситуаціях.

Була активним учасником благодійної ярмарки, яка була проведена під час святкування Дня села. Зароблені кошти від округу (3 000 гривень) були передані на лікування учню Музиківського ліцею, дитині з особливими освітніми потребами Висоцькому Дмитру.

Разом із вчителями Музиківського ліцею перекладала з англійської мови протокол 9-го засідання українсько-чеської спільної комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва.

У наступному році планую продовжувати працювати для покращення добробуту жителів громади.

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше