Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканці Музиківської громади вирішують, куди спрямувати кошти місцевого бюджету!

Новина
25.09.2019

 

Розпочалася серія вуличних акцій направлених на ознайомлення населення з бюджетом громади за 2019 рік та збір пропозицій на наступний рік. Розроблений разом з Програмою ДОБРЕ «Бюджети для громадян" допомагає легко зрозуміти весь бюджетний процес навіть не фахівцям. В буклеті описано етапи бюджетного процесу і можливість впливу на нього, звідки беруться гроші і куди йдуть.

Вже традиційно в Музиківці обираємо «базарний день» щоб залучити максимальну кількість населення. Лише за сьогодні роздали більше 100 буклетів, письмових пропозицій було лише 5 і ще 10 усних. Продовжуємо збір ідей через електронну форму https://cutt.ly/nw8yD5Q
Потім всі зібрані пропозиції розгляне постійна депутатська комісія з питань бюджету, представники якої обіцяють максимально врахувати їх при складанні бюджету на 2020 рік.

Наступна акція відбудеться 27 вересня в с. Східне. Готуйте питання та ідеї!

Спеціалісти сільської ради разом з ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» та Молодіжною радою громади готують для Вас вікторину по бюджетним питанням на День села в Музиківці 28 вересня. Святкування починаємо о 10.00!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше