Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканці Загорянівки дізналися про бюджет громади!

Новина
03.10.2019

 

Секретар сільської ради Погрібна Л.С., в.о.старости Вова Т.О., спеціаліст з муніципальних ініціатив Трибушна Т.В. та спеціаліст-фінансист Ртіщева В.С. розказали про бюджет на 2019 рік, стратегічні документи громади та найближчі плани. Закликали подавати пропозиції на 2020 рік.

В селі найактуальніша проблема - вуличне освітлення! А саме його якість на вже існуючій лінії та монтаж нової по селу.

Організація якісного водопостачання та боротьба з боржниками викликала емоційну дискусію. Тетяна Олександрівна взяла під особистий контроль налагодження цього процесу.

За фінансової підтримки програми ДОБРЕ на цей рік заплановано реконструкцію системи водопостачання в Східненському територіальному окрузі. Виконання проекту дасть можливість вирішити більшість проблем та зменшити конфлікти між мешканцями та місцевим комунальним підприємством. Триває закупівля обладнання.

Люди розуміють, що не все можна отримати відразу і бачать результат за час об'єднання!

Дякуємо Заваринській К.С. за допомогу в організації сьогоднішньої зустрічі.

Нагадуємо, що внести пропозицію до бюджету на 2020 рік можна тут - https://cutt.ly/Ceyn54r

_________________________________________________
Інформаційна кампанія в Музиківській громаді відбувається в рамках компоненту "Доброчесні громади" Програма DOBRE USAID Ukraine - USAID Україна , який реалізує Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети!"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше