Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Місцеві бюджети Херсонщини у січні отримали понад 298 мільйонів гривень ПДФО

Офіційні публікації
20.02.2022

 

 

Платники Херсонщини упродовж січня 2022 року направили до місцевих бюджетів понад 298 млн гривень податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Порівняно з показниками січня 2021 року надходження збільшилися на понад 40,1 млн гривень.

Найбільше − майже 110,7 млн гривень, було сплачено до бюджету Херсонської міської територіальної громади. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Податок на доходи фізичних осіб безпосередньо залежить від розміру заробітної плати, яку офіційно отримують працевлаштовані працівники. Саме тому з метою захисту державних соціальних гарантій для громадян фахівці податкової служби спільно з місцевими органами влади постійно здійснюють заходи з питань легалізації трудових відносин, спілкуються з роботодавцями, роз'яснюють норми законодавства щодо офіційного оформлення найманих працівників та мінімального рівня заробітної плати і спонукають до їх дотримання.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше