Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Навчальний рік 2021-2022: що варто знати батькам першокласників

Оголошення
09.04.2021
 
Прийом до 1 класу буде здійснюватися без конкурсного відбору. Подавати заяву про вступ до ліцею мають лише батьки дітей 6-7 років, які збираються почати навчання у 2021-2022 навчальному році.
Прогнозована кількість перших класів – 1 клас (26-28 учнів).
До 01 червня 2021 року забезпечується першочергове зарахування до 1-го класу дітей, які проживають на території обслуговування закладу освіти, що підтверджується офіційним документом, який містить інформацію про місце проживання дитини та/або одного з її батьків чи законних представників.
До 15 червня включно на вільні місця будуть зараховуватися діти, які не проживають на території обслуговування закладу освіти та бажають в ньому навчатися.
05 квітня 2021 року - початок приймання заяв, 30 травня 2021 року - останній день подачі заяв про зарахування дітей до 1-го класу на 2021-2022 навчальний рік. Заяви про вступ до 1 класу подаються особисто одним з батьків щодня із 13.00 до 16 години до 30.05.2021 року або через електронну реєстрацію https://school.isuo.org/
До заяви додаються:
1. Копія свідоцтва про народження дитини.
2.Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації №086-1/о.
3. Карта профілактичних щеплень, форма № 063/о.
4. Копія документа, що підтверджує місце проживання/перебування дитини (для підтвердження права на першочергове зарахування).
Копії всіх документів завіряються відповідно оригіналів та лишаються в пакеті наданих документів до закладу освіти.
Документи, які потрібні для дітей з особливими освітніми потребами:
перерахований вище перелік документів;
висновок інклюзивно-ресурсного центру про комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами чи висновок психолого-медико-педагогічної консультації (за наявності).
Що потрібно придбати для першокласника:
• Форма не є обов`язковою для учнів, але батьківською громадою та педагогічним колективом ліцею було прийнято рішення про відповідність одягу учнів офіційно-діловому стилю.
• Спортивну форму та взуття;
• Портфель або рюкзак, що відповідають віковим та індивідуальним фізіологічним особливостям дитини;
• Елементарне канцелярське приладдя (ручки, олівці, фарби, зошити).
З повагою керівництво закладу.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше