Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Осадчук І.В.

Новина
08.02.2022

У перший рік своєї першої каденції в якості депутата Музиківської сільської ради, взяла участь у 15 пленарних засіданнях та у 12 засіданнях бюджетної комісії (офлайн та онлайн). Працювала у робочій групі з питань оцінки та обґрунтування розміру тарифу на воду, розрахованого КЗ "Струмок-2".

Брала персональну участь в обговоренні та прийнятті життєво важливих рішень ради, наприклад, стосовно співфінансування різних проєктів. Завжди підтримувала надання матеріальної допомоги членам громади, які її потребують.

За час виконання функцій депутата в цілому та роботи в бюджетній комісії зокрема, проводила роботу у виборчому окрузі, безпосередньо працювала з виборцями з питань:

  • підтримки ідеї заміни пам'ятника воїнам-визволителям у с. Східне;
  • дизайну пам'ятника; ліквідації небезпечного об'єкта (напівзруйнованої штучної пожежної водойми) на території школи, розміщення на приватній території техніки фірми, яка проводила роботи з заміни водогону в с. Східне),
  • асфальтування вул. Шкільна, що у с. Східне (депутати проголосували за виділення коштів, але пізніше вирішення цієї проблеми все ж таки було перенесено на 2022 р.),
  • поширення інформації про роботу Червоного Хреста (результат: реалізовано певну кількість марок цієї організації, що дозволило придбати ліки або продукти харчування для людей, які потрапили в тяжкі життєві обставини),
  • підтримки волонтерської діяльності (результат: оплачено харчування двох дітей з багатодітних сімей, зібрано інформацію про воїнів-визволителів, похованих біля школи в с. Східне, встановлено їхні прізвища, імена, місця проживання та час, коли вони стали солдатами, що в результаті дозволило виявити можливі помилки в прізвищі одного із загиблих).

Спілкування з громадянами в умовах карантинних обмежень здійснювала, здебільшого, у телефонному режимі та через соціальні мережі. Відповіді на поставлені виборцями запитання (наприклад, щодо особливостей розрахунку розміру тарифу на воду, щодо можливості встановлення доплати за вислугу років працівникам комунальних закладів, щодо можливості покращення якості Інтернету тощо) шукала в Законах України, отримувала під час консультування юристами, під час безпосередньої зустрічі з менеджерами інтернет-провайдера. Брала участь у підготовці до Дня села Східне.

Разом з працівниками школи та учнями постійно працюю над формуванням у членів громади почуття гордості за свою малу Батьківщину, за досягнення окремих її членів та Громади в цілому.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше