Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Осінь – пора олімпіад, конкурсів, змагань

Новина
04.11.2019

 

   Стартував Х (ювілейний) Міжнародний мовно – літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

   19 жовтня 2019 року у приміщенні Музиківського ліцею зібралися 16 талановитих, розумних, відповідальних, старанних учнів Музиківського ліцею та Східненської загальноосвітньої школи для участі у ІІ етапі.

   Із вітальним словом до юних обдарувань звернулась керівник методичної служби відділу освіти та гуманітарного розвитку Остапович Ю.П., яка побажала присутнім успіхів, любові до рідної мови та вшанування Великого Кобзаря.

   Виконуючи різнорівневі завдання, учасники конкурсу продемонстрували здатність до критичного мислення, аналізу мовно- літературного та культурно – історичного матеріалу, творчі здібності, належне володіння художнім словом, грамотність.

   Члени журі визначили команду переможців, які будуть представляти територіальну громаду у ІІІ етапі (м.Херсон), до складу  якої  увійшли  Зарубіна  Віолетта (5 клас),   Чепура  Софія  (6 клас), Сипко  Олександр  (9 клас),   Позняк  Дарія (10 клас), Бацура Катерина (11 клас).

  Бажаємо учасникам творчого натхнення, розуміння глибини і краси художнього слова, задоволення від власних знахідок і, звичайно, вагомих та яскравих перемог.

Т.О. Костік, учитель української мови та літератури

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше