Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримали частину обладнання для створення ринкової площі в Музиківці!

Новина
15.05.2020

Сьогодні отримали першу поставку за проектом "Створення інфраструктури торгівлі та громадського простору на базі ринку в с.Музиківка".
???????
Головне завдання проекту - організація сучасного громадського простору, який слугуватиме не тільки ринком, а стане місцем для проведення дозвілля дітей, збору громадян та сучасним простором із розвинутою інфраструктурою.
Наразі ми отримали 6 велопарковок, 30 антипаркувальних напівсфер, 4 лавки та 2 сміттєві баки.

????????????
Попереду ще поставка баскетбольних м'ячів (12 шт.), баскетбольних вуличних стійок із регулюванням висоти кільця (2 шт.) та вуличних павільйонів (8 шт.).

Також важливою частиною проекту буде асфальтування всієї території ринку та облаштування майданчику для стрітболу спеціальним гумовим покриттям.

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Реалізація даного проекту є можливою завдяки співпраці з Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

#DOBREцеДобре

 

+Тетяна Трибушна, спеціаліст з муніципальних ініціатив та інвестицій

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше