Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пенсіонери у квітні отримають грошову допомогу у розмірі 1000 грн

Оголошення
24.04.2020

23 квітня 2020 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Херсонській області здійснено фінансування одноразової грошової допомоги в сумі 1000 грн за рахунок коштів Державного бюджету України.

Відповідно до порядку, затвердженого постановою Уряду від 01.04.2020 №251, уповноважені банки повинні забезпечити зарахування коштів одержувачам одноразової грошової допомоги не пізніше наступного операційного дня після надходження коштів. АТ “Укрпошта” розпочне доставку та виплату одноразової грошової допомоги одержувачам пенсій з 24 квітня поточного року.

Вищезазначену виплату до кінця квітня отримають 261 309 пенсіонерів Херсонської області, загальний розмір пенсій яких з урахуванням надбавок та підвищень менше ніж 5 тис. гривень.

На фінансування та доставку одноразової грошової допомоги спрямовано 262,9 млн гривень.

 

Інформує ПФУ в Херсонскій області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше