Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Петрова Н.М.

Новина
17.01.2022

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Відвідала 15 сесій, на 5 сесіях була відсутня з поважних причин (самоізоляція, хвороба і професійні курси). Брала участь в обговоренні і прийнятті рішень питань порядку денного. При ухваленні рішень враховувала думку виборців і користь цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян.

Входжу до складу комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту. Протягом звітного періоду було проведено 25 засідань комісії, розглянуто 90 заяв громадян про надання матеріальної допомоги за програмою “Соціального захисту населення Музиківської територіальної громади на 2018 - 2021 роки”.

Як депутат і педагог/практичний психолог за родом трудової діяльності (працюю в Музиківському ліцеї) сприяю розвитку психологічно безпечного освітнього середовища в закладі освіти, консультую батьків та опікунів, проводжу просвітницьку і профілактичну роботу з питань булінгу, здорового способу життя, домашнього насильства та з особистих питань за запитом.

Велику увагу приділяю розвитку інклюзивного середовища (співпрацюю з ІРЦ, консультую колег, батьків, працюю з дітьми з особливими освітніми потребами, замовляю обладнання для створення ресурсної кімнати).

Взяла участь у благодійному ярмарку під час святкування Дня села. Зароблені кошти від округу за спільним рішенням були направлені на впорядкування дитячого майданчика по вулиці 8 Березня.

Отримувала від виборців вул. 8 Березня звернення з приводу відновлення вуличного освітлення, консультувала з питань вакцинації.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше