Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Пилипчак В.А.

Новина
18.01.2022

Вибори відбулися 25 жовтня 2020 року. Мою кандидатуру висувала ПП “Опозиційна платформа за життя” Депутат трьох скликань починаючи з 2010 року. Була присутня на 18 сесіях з 20, на двох сесіях була відсутня у зв’язку з хворобою (лежала в лікарні).

Є членом комісії з охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту.

Голова Ради ветеранів сіл Музиківка, Висунці та Мірошниківка. Вітаємо жителів села від 65 до 90 років з Днями народжень. До карантину проводили свята – Міжнародний жіночий день та День людей похилого віку.

Організовувала разом з активом села ремонт дороги на вулиці Українській.

Допомагаю жителям села, коли вони звертаються телефоном з тих питань, які я можу вирішити. Вітаю всіх жителів села з Днем народження телефоном.

Брала участь в ярмарку на День села Музиківка.

Отримала Подяку голови Херсонської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше