Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проект "Секретний агент" в Музиківській ОТГ

Новина
13.12.2019


Навесні 2019 року в Музиківській ОТГ був реалізований проект "Секретний агент" протягом якого було здійснено візити до Музиківської сільської ради, де надаються адміністративні послуги населенню. Секретними агентами виступили члени Молодіжної ради та активна молодь. Візити були здійснені до сектору з питань землеустрою, екології та агропромислового розвитку та до сектору з питань соціального захисту та медичного обслуговування. Отримані послуги: отримання довідки про наявність або відсутність земельних ділянок різного цільового призначення, прийом заяв та документів для призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату комунальних послуг, придбання газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
За результатами моніторингу пропонуються такі рекомендації для поліпшення роботи Музиківської сільської ради надання адміністративних послуг при виконавчому комітеті:
• розмістити на сайті громади перелік всіх адміністративних послуг, які надаються в громаді, зазначити в інформації надавачів послуг та години прийому для отримання конкретної послуги, порядок надання цієї послуги та зразки заяв для отримання послуги.
• пристосувати приміщення сільської ради до потреб відвідувачів із дітьми, зокрема, створити дитячий куточок.
В цілому дослідження показало, що респонденти високо оцінюють якість послуг, що надаються в Музиківській сільській раді, зокрема, при оцінюванні за 10-ти бальною шкалою всі характеристики отримали середні значення в діапазоні від 9 до 10.
Цей досвід був новим та цікавим, як для секретних агентів так і для надавачів послуг. Висновки зроблені, готовність працювати над покращення якості надання послуг є, тому рухаємось далі.

Проект "Секретний агент в Музиківській ОТГ" реалізовано за експертної підтримки громадського центру «Нова генерація», у рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні».
Котова Наталія Миколаївна, спеціаліст з молодіжної політики

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше