Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Просимо підприємців виділити три хвилини та пройти опитування щодо процесу опрацювання регуляторних актів. Опитування триває до 12.02.2021 року!

Офіційні публікації
05.02.2021
Цього року опитування суб'єктів господарювання відбудеться по-новому. Хочемо зібрати статистичні дані через онлайн-опитування. Для чого це потрібно? Щоб розуміти чи підприємці користуються сайтом громади, чи це зручно і скільки часу займає весь процес - від моменту ознайомлення з рішенням про встановлення місцевих податків та зборів до їх сплати.
 
Щороку ми затверджуємо ставки місцевих податків і зборів на наступний рік і зовсім скоро почнемо цей процес знову. Оприлюднити проєкти рішень про встановлення місцевих ставок податків на 2022 рік плануємо до кінця лютого 2021 року.
 
Збільшувати розмір ставок не плануємо!
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше