Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реалізація програми «Безпечна Музиківська ОТГ" у співпраці з Національною поліцією.

Новина
04.03.2021
З метою поліпшення правопорядку, шляхом упровадження сучасних технічних засобів контролю та сповіщення про скоєння правопорушення або виникнення позаштатної ситуації, підвищення ефективності оперативного реагування на порушення публічного порядку та вчинення злочинів, зменшення ризиків злочинних проявів щодо громадян та їхнього майна, а також безпосередньо майна територіальної громади, за аналогією до програми «Безпечне місто», яку розробило ГУНП Херсонської області, у 2020 році реалізовано програму «Безпечна Музиківська ОТГ».
Використовуючи новітні технології у сфері правоохоронної діяльності та для захисту інтересів громади і попередження протиправних дій на її території, спеціалістами Управління поліції охорони в Херсонській області було встановлено 15 відеокамер. Зображення з яких транслюється цілодобово в режимі on-line на чергову частину Відділення поліції №1 (смт. Білозерка) та на монітор громадського помічника дільничного інспектора.
Такий постійний візуальний контроль збоку поліції пришвидшить ефективність протидії злочинності та її профілактиці, сприятиме захисту прав і свобод громадян та інтересів громади від злочинних посягань.
При виявленні протиправних дій за допомогою встановлених відеокамер, черговими Відділення поліції №1 (смт. Білозерка) передається інформація про подію нарядам патрульної поліції, слідчо-оперативній групі та дільничим поліцейським.
Така сумісна діяльність та впровадження програми «Безпечна Музиківська ОТГ» забезпечить збереження життя та майна місцевих жителів, збереження порядку і законності на території громади.
Життя і здоров'я людей – найцінніше, а життя і здоров'я дітей – безцінне!
Підготував М.Остапович
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше