Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні батьки та учні Музиківського ліцею та Східненської школи!

Офіційні публікації
04.04.2020

 

   З метою недопущення захворювання дитини на COVID-19, батькам рекомендується максимально обмежити перебування дітей у багатолюдних місцях у період дії обмежувальних заходів та пам’ятати, що саме на них законодавством України покладений обов’язок піклуватись за охорону здоров’я власної дитини.

   Відповідно до ст. 55 Закону України «Про освіту», батьки здобувачів освіти зобов’язані: виховувати у дітей відповідальне ставлення до власного здоров’я, здоров’я оточуючих і довкілля; дбати про фізичне і психічне здоров’я дитини, сприяти розвитку її здібностей, формувати навички здорового способу життя.

   Постановою КМУ від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, з 12.03.2020 року по 24.04.2020 року на території України запроваджено карантин із забороною відвідування закладів освіти її здобувачами.

   Просимо Вас, щоб діти в період карантину не приходили на територію ліцею, школи, в тому числі на стадіон.

   Карантин - це не канікули. Продовжуємо навчання дистанційно! З понеділка по п'ятницю необхідно навчатися відповідно до розкладу уроків ліцею.

    Також важливо утриматися від відвідування місць масового скупчення людей. Краще в цей період залишатися вдома.

    Пам’ятайте про свій захист і людей навколо:

  • - часто і ретельно мийте руки з водою і милом, щонайменше 20-30 секунд;
  • - якщо нема змоги помити руки з водою і милом, варто використовувати спиртовмісний антисептик для рук — розчин із вмістом спирту 60–80% або із 2% хлоргексидину. Антисептик має покривати всю поверхню шкіри рук, обробляти руки треба щонайменше 30 секунд і особливу увагу приділити нігтям (тут накопичується найбільше бруду). За першої ж нагоди помийте руки милом і водою;
  • не торкайтеся брудними руками очей, носа чи рота;
  • уникайте тісного контакту з хворими людьми та натовпом.

    Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!

Ю.В. Сальнікова, начальник відділу освіти

 та гуманітарного розвитку

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше