Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Шкурупій Т.А.

Новина
17.01.2022

Це перший мій депутатський досвід, але ще з початку моєї трудової діяльності завжди мала активну життєву позицію щодо покращення життя в нашому селі. За час свого депутатства взяла участь у 17 засіданнях сесій, є членом "бюджетної" комісії. На кожному засіданні намагаюся відстояти інтереси свого села і закладів освіти.

Створила групу нашого села у соціальній мережі для висвітлення подій і новин в громаді. Активно брала участь у робочій групі по урегулюванню тарифу на воду. Постійно реагую на звернення своїх виборців щодо причин відсутності електроенергії, водопостачання, освітлення вулиць, роботи рейсового автобуса. Звертаються до відповідних інстанцій і вирішуємо проблеми.

Беру активну участь і закликаю своїх виборців до масових заходів нашої громади: Дні села, Дні довкілля, благоустрій території вулиць, благодійні акції (допомога воїнам АТО, організація святкових ярмарків, спортивно - масові заходи ( турнір з волейболу), сходи села і т.д.

Плани на наступний період роботи

  • Представляти інтереси, звернення та доручення своїх виборців, відповідно до потреб округу Залучати мешканців свого округу до благоустрою села
  • Вплинути на недопущення значного підняття тарифів на водопостачання
  • Сумлінно ставитися до своїх депутатських обов'язків
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше