Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спеціалістів Музиківської сільської ради відзначили святковими відзнаками Всеукраїнської асоціації громад

Офіційні публікації
10.12.2021
Саме зараз проходить Всеукраїнський форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад», приурочений до Дня місцевого самоврядування. Організатор заходу - Всеукраїнська асоціація громад у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій України.
Форум відбувається онлайн, тому кожен можете долучитись до трансляція на YouTube-каналі ПроLand за посиланням https://youtu.be/oT6IKhrTpVw
До початку Форуму С.Н. Лейбзон, Музиківський сільський голова та заступник голови ВАГ виконав почесну місію та вручив відзнаки спеціалістам ради, які активно беруть участь у роботі Асоціації та вносять пропозиції до змін законодавства.
Подяки Всеукраїнської асоціації громад за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток громади, розбудову місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування отримали:
🔵 Лебедєва Альона Миколаївна, начальник Фінансового відділу;
🔵 Кулик Інна Вікторівна, спеціаліст з економіки та агропромислового розвитку;
🔵 Насонова Жанна Жуматаєвна, начальник загального відділу;
🔵 Трибушна Тетяна Вікторівна, спеціаліст з діловодства, звернень громадян та публічної інформації.
Дякуємо дівчатам за активну життєву позицію та розуміння важливості реформи децентралізації.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше