Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В е-кабінеті можна оцінити ймовірність проведення податкової перевірки

Офіційні публікації
13.12.2021

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що в сервісі ДПС «Електронний кабінет» стала доступною інформація про наявність у платника ризиків несплати податків.

Така інформація допоможе суб’єкту господарювання зрозуміти, які ризики має його компанія, як можна їх зменшити, а також оцінити ймовірність включення до плану документальних перевірок на наступний рік.

Варто зазначити, що інформація про такі ризики використовується при формуванні плану-графіка проведення документальних планових перевірок. Порядок формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків, перелік ризиків та їх поділ за ступенями значущості (високий, середній, незначний) затверджено наказом Міністерства фінансів України від 02.06.2015 № 524.

Така функція є дуже корисною, адже платники податків мають можливість самостійно оцінювати ймовірність проведення у них документальних планових перевірок.

Інформація про наявність ризиків знаходиться в розділі «Податковий аудит» приватної частини сервісу ДПС «Електронний кабінет».

 

Підписатись на сторінку Facebook Державної податкової служби України: https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Підписатись на телеграм-канал ДПС: https://t.me/tax_gov_ua.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше