Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Загорянівка буде з якісним інтернетом!

Новина
09.06.2021

Інтернет – невід’ємна складова життя сучасної людини і болюче питання для мешканців невеликих сіл. На сьогоднішній день Урядом реалізовується соціальний проект “Інтернет-субвенція”, завдяки якому  вже цього року понад мільйон українців отримають можливість вперше підключитися до оптичного інтернету. Це допоможе забезпечити рівний доступ та можливості для кожного українця.

9 червня 2021 року  Кабінет Міністрів затвердив розподіл коштів інтернет-субвенції для 670 громад. За рахунок коштів субвенції в сумі 93 тис. 600 гривень до оптичного інтернету буде підключено і с. Загорянівка Музиківської громади.

За рахунок субвенції буде забезпечене покриття Wi-Fi-мережею у Загорянівській сільській бібліотеці та фельдшерсько-акушерському пункті села. Так, кожен із відвідувачів цих закладів зможе скористатися швидкісним інтернетом.

Важливо: заклади, підключені за кошти субвенції, отримають безкоштовний швидкісний інтернет до кінця 2022 року.

 

Загалом 670 громад отримають інтернет-субвенцію. З повним переліком можна ознайомитися тут - https://cutt.ly/4nUgssy

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше