Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мережа автобусних зупинок

Новина
25.07.2018

Одним з пріоритетів Стратегії розвитку Музиківської ОТГ стало формування мережі автобусних зупинок. Процес почався ще в минулому році з проекту «Музична зупинка» (керівник Жанна Насонова) та отриманого фінансування Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» та за підтримки Фонду «Об’єднання» (Объединение). В цьому році знову переможний проект «Безпека на дорозі. Ціна – життя» (керівник Татьяна Трибушная), в рамках якого крім освітніх заходів буде встановлено автобусну зупинку біля Музиківської школи. Дбайливі руки Пилипчука Геннадія вже закінчують роботи по її виготовленню.

В липні з ініціативи старости Східненського територіального округу Вови Т.О. та депутата Пилипчак В.А. встановили зупинки в с. Східне по вул. Українська та в с. Висунці по вул. Українська. За бюджетні кошти 32,0 тисячі гривень придбали самі лише зупинки, а доставка, роботи та благоустрій території ініціативні групи виконали самостійно. 

За встановлену нову зупинку в Східному хочемо висловити слова вдячності працівникам птахофабрики Гурану Ігорю та Ляшенку Віктору, громадському помічнику дільничного інспектора СТО Базовці Павлу, Раку Юрію, Марканичу Олександру, Ковшу Юрію та Міщуку Едуарду! 

За можливість користуватися зручною зупинкою на Висунцях хочемо подякувати Адобору Олександру, Тарасову Вячеславу, Соколу Вадиму, Лисенку Артему, Арському Геннадію, Авдояну Калашу, Авдояну Суто, Замрію Григорію, Міщенко Наталі, Трухаєвій Надії, Белоус Ларисі, Кошевій Наталі! 

Окремо дякуємо ініціаторам змін – Пилипчак Валентині, Вові Тетяні, Трибушній Тетяні, Насоновій Жанні! Лише з Вашою допомогою мрії сформовані стратегією стають реальністю!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше